Nettan

Direktlänk till inlägg 7 mars 2009

Rosa Bandet Galan 2008

Av Nettan - 7 mars 2009 03:19

En vän till mig vann biljetter till Rosa Bandet Galan 2008. Vi åkte dit och hade en riktigt rolig kväll. Det var mycket kändisar där och jag passade på att knäppa några kort på en del av dem.


När EMD var med i Melodifestivalen i år så hade Linn (Min dotter) en kompis här hemma och när hon såg EMD på tv:n så berättade jag för Ida som hon heter att jag har kort på dem och att jag träffat dem. De stora ögonen som Ida fick har jag aldrig sett och så sa hon: Nä, har du träffat dem vad orättvist det är mina idoler. Så här är en av bilderna som jag tog på galan.


Vilka tjejerna på bilden är har jag ingen aning om.

Vi syns


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nettan - 17 december 2010 22:00

                    

Av Nettan - 8 december 2010 22:03

Jag saknar dessa ord när jag kommer hem till ett tomt hem: Hej! Hur mår du? Hur har din dag varit? Vad ska vi äta? Vad ska vi hitta på att göra i helgen? osv... See you... ...

Av Nettan - 8 december 2010 21:49


    

Av Nettan - 26 november 2010 23:10

        

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se