Nettan

Direktlänk till inlägg 16 mars 2009

Telefon & Nycklar...

Av Nettan - 16 mars 2009 18:14

Jag kom till jobbet som vanligt vid 07,00. Min dotter Linn (10år) ringde vid 07,30 och berättade att hon glömt mobil och nycklar hemma. Jag frågade om det gick bra att vara kvar på fritis till 16,30 då jag kommer hem men det var tveksamt. Jag frågade henne om hon kollat alla fickor i fall hon missat något. Hon hade kollat men inte hittat dem. Vi bestämmde att jag kommer på lunchen och lämnar nyckel och mobil.

Hann det gå 3 min så ringer hon igen och säger att hon följer med en skolkamrat hem i stället. Bra tänkte jag för jag är överhopad med jobb.

Klockan blir 10,15 så ringer hon igen och säger att hon vill ha mobil och nyckel i alla fall. Så jag sätter mig i bilen stressad som jag är och in hemma  och kollar men hittar inte mobilen så jag ringer till hennes mobil och singnalerna går fram men jag hör ingen ringsignal. Nä inte här tänkte jag. Hon har väl glömt dem hos Peter (hennes pappa) tänkte jag, så in i bilen igen och åkte dit och letar och ringer hennes mobil igen men ingen mobil där. SUCK.

I väg till skolan och ställer mig i kapprummet och ringer hennes mobil igen och vad tror ni jo det ringer i hennes jacka. Jag är smått arg och irreterad just då. Knackar på dörren till klassrummet och frågar om jag kan få låna Linn i 2 minuter och det går bra. Kan säga att hon skämdes när jag berättade var mobil och nycklar låg. Jag vet att det inte var meningen och jag hoppas hon lärt sig att man måste kolla ALLA fickor på en jacka innan man ringer och saknar sina saker.

Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa min bok och njuta av tillvaron.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena

16 mars 2009 22:38

Hejsan, nu har jag hittat hit. Ungar säger jag bara.

 
Ingen bild

Fredrik

17 mars 2009 17:54

vad jobbigt hoppas att du inte behövde stressa hela dagen sen för att hinna med allt..

 
Ingen bild

Miia

18 mars 2009 13:20

Jaa se Ungar Att dom inte lär sig :D
Snyggt vardagsrum förresten...........
Kramen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nettan - 17 december 2010 22:00

                    

Av Nettan - 8 december 2010 22:03

Jag saknar dessa ord när jag kommer hem till ett tomt hem: Hej! Hur mår du? Hur har din dag varit? Vad ska vi äta? Vad ska vi hitta på att göra i helgen? osv... See you... ...

Av Nettan - 8 december 2010 21:49


    

Av Nettan - 26 november 2010 23:10

        

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se